BOENDE

foto: företagsfoton.se
foto: företagsfoton.se


Behöver du hotellrum under Folk och Kultur? Då det finns begränsat med logi i Eskilstuna har vi förbokat rum till förmånliga priser för Folk och Kulturs deltagare. Principen ”först till kvarn” gäller och rummen finns tillgängliga för bokning fram till en månad innan konventet. Om du behöver hjälp med hotellbokningen, så skicka oss ett  mail.


 

CITY HOTELL ESKILSTUNA

Järnvägsplan 1
ENSTAKA RUM KVAR

Du hittar hotellet i en vacker, varsamt renoverad fastighet där de äldsta delarna är från 1898. Hotellet är miljö-certifierade sedan 2014 och erbjuder ekologiska, kravmärkta samt fairtrade-märkta råvaror, allt för din och miljöns skull. 
 

Avstånd till konvent: 2 km

Enkelrum                    SEK 1.372
Dubbelrum                 SEK 1.820ELITE STADSHOTELLET

Hamngatan 11
ENSTAKA RUM KVAR

Elite Stadshotellet Eskilstuna är vackert beläget vid Eskilstunaån mitt i city. Hotellet har stadens bästa läge och här bor du i en flärdfull miljö med gångavstånd till kulturaktiviteter,  tågstation och bussar.


Avstånd till konvent: 700 m
Enkelrum                    SEK 1.295
Dubbelrum                 SEK 1.495COMFORT HOTEL ESKILSTUNA

Hamngatan 9
ENSTAKA RUM KVAR

Comfort Hotel Eskilstuna ligger mitt i centrum och är ett perfekt utgångläge för att upptäcka staden. Det är nära till Eskilstunas gamla stadskärna, Gamla Staden, där gatorna är smala och fyllda med små charmiga butiker.

Avstånd till konvent: 800m
Enkelrum                      SEK 870
Dubbelrum                   SEK 970

CLARION COLLECTION HOTEL BOLINDER MUNKTELL

Munktellstorget
FULLBOKAT

Här bor du i en miljö präglad av stadens industrihistoria. Hotellet är beläget vid Faktoriholmarna i centrala Eskilstuna. Härifrån har du bara en kort promenad till restauranger och butiker.  Munktellmuseet ligger vägg i vägg och flera andra attraktioner hittas på behagligt avstånd: Munktellarenan och Eskilstuna Konstmuseum.

Avstånd till konvent: 0 m
Enkelrum                    SEK 1.200
Dubbelrum                 SEK 1.400

LILLA HOTELLET

Tunaforsgatan 8

Lilla Hotellet i Eskilstuna ligger på söder i ett lugnt och trevligt område nära centrum med bara ett par minuters gångväg till restauranger och enklare matställen. På gångavstånd finns också andra sevärdheter och ett stort utbud av butiker. Alldeles intill Hotellet ligger Eskilstunaån.

Avstånd till konvent: 2,2 km
Enkelrum                    SEK 550
Dubbelrum                 SEK 700

BEST WESTERN PLAZA HOTEL
Drottninggatan 9

ENSTAKA RUM KVAR

Mitt i Eskilstuna city ligger Best Western Plaza Hotel,  ett centralt boende med närhet till både shopping och aktiviteter. Hotellet arbetar pro-aktivt med att minska negativ påverkan på miljön och verkar för en positiv miljöutveckling. BW Plaza Hotel var det första hotellet i Eskilstuna att miljöcertifieras enligt Svanen.  Avstånd till konvent: 1,2km
Enkelrum                        SEK 895
Dubbelrum                     SEK 995


VILSTA SPORTHOTELL
Vasavägen 80

Hos oss bor du mitt i ett Eskilstunas naturreservat med naturen in på knuten och bara 2 km till centrum.  Våra rum och stugor är utrustade med gratis wifi, platt-tv med ett brett kanalutbud, hårfön och din bil parkerar du på vår fria parkering alldeles utanför hotellet.

Avstånd till konvent: 3,6 km
Enkelrum                        SEK 695
Dubbelrum                     SEK 890

BEST WESTERN PLUS PLAZA HOTEL VÄSTERÅS
Kopparbergsvägen 10
 

Detta 25-våningshotell ligger i hjärtat av Västerås, 400 meter från centralstationen. Sky Spa på 23:e våningen erbjuder panoramautsikt, 3 olika bastur, spabehandlingar och ett lugnt avkopplingsområde med förfriskningar. WiFi är gratis på hela hotellet.


Avstånd till konvent: 47 km
Enkelrum                  SEK 1.095
Dubbelrum               SEK 1.295


ALLMÄNNA VILLKOR FÖR HOTELLBOKNING

Individuell bokning (max 5 rum)
Om du behöver avboka ditt hotellrum är det möjligt utan avbokningskostnad fram till 1 månad innan första ankomstdag. Efter den 4 januari sker ingen återbetalning.

Gruppbokning (mer än 5 rum)
För att bekräfta en gruppbokning betalas en deposition om 20% av det totala bokningsvärdet.
Bokningen bekräftas när depositionen har mottagits. Den återstående summan måste betalas senast den 4 januari 2018.

Övrigt
Eventuella övriga kostnader, exempelvis mini-bar och telefonsamtal, betalas direkt till hotellet vid utcheckning.

Avbokning
Avbokning av hotellrum kan ske fram till den 4 januari 2018, totalsumman minus depositionsavgiften återbetalas. För avbokningar som sker efter den 4 januari 2018 kan vi tyvärr inte återbetala något.
Alla avbokningar måste ske skriftligt till folkochkultur@meetagain.se. Hotellen accepterar inga ändringar.