Distansöverförd premiär:  Bäst på jobbet

Teater Halland

Två skådespelare, två platser, två scener – samma föreställning! Välkommen på en
teaterföreställning där skådespelarna befinner sig på olika platser. Genom digital överföring spelar Emilie Dimitrakopoulou Sahlén och Peter Lorentzon mot varandra på olika scener och städer i det förlängda rummet och ger publiken i Eskilstuna och Halmstad samma upplevelse.

I den interaktiva och roliga föreställningen Bäst på jobbet undersöker de båda skådespelarna Emilie Dimitrakopoulou Sahlén och Peter Lorentzon arbetsplatsens kultur och försöker ta reda på varför vissa arbetsplatser funkar bättre än andra, känns trevligare, har kortare möten och bättre grupper. Vi borrar ner oss i frågor om vilka organisationer som är effektiva och vilka som har det godaste kaffet. Vem har makten på jobbet och hur sprids informationen? Och vem är egentligen bäst på jobbet?

När trivs vi som allra bäst och när vill vi bara gå hem? De flesta av oss ägnar 1975 timmar på jobbet varje år, men vad gör vi där egentligen?

För första gången spelar Teater Halland i det förlängda rummet och ger via digital överföring samma upplevelse på två platser. Emilie Dimitrakopoulou Sahlén på scen i Halmstad och Peter Lorentzon i Eskilstuna på Folk och Kultur.

Detta görs i projektet Kultur och Utbildning på Distans, ett projekt hos Riksteatern Halland med stöd från LLUH, Jordbruksverket.
 

KULTURARRANGEMANG
Fredag 8 februari
Kl. 14.00
Lokal: Verktyget, Mälardalens Högskola

Arrangör: Kultur och utbildning på distans, Teater Halland