Vad gör Postkodstiftelsen och Allmänna Arvsfonden för kulturen?

Postkodstiftelsen och Allmänna Arvsfonden

Under 2018 beviljade Svenska Postkodstiftelsen och Allmänna Arvsfonden totalt ca 150 miljoner till olika initiativ och satsningar inom kulturområdet. Trots detta är de två finansiärerna relativt okända för många inom kultursektorn. Under seminariet berättar David Kollnert från Postkodstiftelsen samt Michael Brolund och Mikael Wahldén från Arvsfonden om på vilket sätt de arbetar med kultur, vem som kan söka finansiering och vilka sökvillkor som gäller. De delar också med sig av exempel på satsningar de finansierat, ger tips och råd från ansökan till genomförande och uppföljning, samt svarar på publikens frågor.
 
Medverkande:
David Kollnert, projektledare, Svenska Postkodstiftelsen Michael Brolund, handläggare, Allmänna Arvsfonden Mikael Wahldén, handläggare, Allmänna Arvsfonden

Här finns pengar att söka!
I samarbete med Folk och Kultur ges under en eftermiddag möjligheten att lyssna till olika bidragsgivare inom kultursektorn för att ta del om information om vilka stöd som finns att söka. Har ni vidare funderingar efter informationsträffarna tipsar vi även om att träffa organisationerna på Utställartorget för att prata vidare. Där finns alla på plats onsdag, torsdag och fredag.


13.00 - 14.00  Postkodsstiftelsen och Allmänna Arvsfonden                         
14.15 - 14.45  Kulturrådet
15.00 - 15.30  Konstnärsnämnden/Kulturbryggan                        
15.45 - 16.15  Nordisk Kulturkontakt
16.30 - 17.00  Hanaholmen

SEMINARIUM
Onsdag 6 februari
Kl. 13.00 - 14.00
Lokal: C-Hallen, Munktellmuseet

Arrangör: Postkodsstiftelsen, Allmänna Arvsfonden
Kategori: Kulturpolitik, Näringsliv