Folk och kultur söker praktikant!

Är du kulturintresserad och vill omsätta dina kunskaper i praktiken? Sök praktikplats hos oss hösten 2018!
Kulturlyftet - Kultur i hela landet är en liten organisation och som praktikant hos oss får du ta mycket eget ansvar. Uppgifter kommer att vara administration, kommunikation och marknadsföring. Arbetet kommer att vara inriktat mot det kulturpolitiska eventet Folk och Kultur som äger rum i Eskilstuna 6-9 februari 2019. Erfarenhet av att arbeta med sociala medier, kommunikation och kultur är meriterande. Om du går en utbildning inom kulturproduktion/producent, kommunikation/marknadsföring, projektledning, eller samhällsvetenskap så är detta praktikplatsen för dig!

Förutom en kontorsplats i centrala Stockholm och härliga kollegor, erbjuder vi dig möjlighet att få praktisk erfarenhet i att arbeta i en idéburen organisation som verkar opinionsbildande. Det finns goda möjligheter till att utforma din praktikperiod utefter vad du vill få ut av den och tillsammans kommer vi överens om en praktikplan.

Vi ser helst att praktikperioden följer universitetens hösttermin, med start i början av september 2018 och slut i mitten av januari 2019. Start, slutdatum och längd på praktiken kan dock diskuteras. Vi kan inte erbjuda någon ersättning och det är därför ett krav att praktiken är en del av en eftergymnasial utbildning, dvs. ingår i CSN-berättigat program eller kurs på högskola eller universitet.

Du ansöker genom att maila personligt brev och CV till linde.sjostedt@folkochkultur.se

Märk din ansökan ”Praktikant hösten 2018”. Intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt