nyheter 2019

Med hjälp av den feedback ni gav efter Folk och Kultur 2018 har vi nu tagit fram en rad nyheter inför nästa års konvent.
 

Tydligare målgrupper: onsdag - fredag är lite extra riktade mot kulturbranschen medan lördagen är mer riktad till allmänheten. Självklart är alla trots detta fortfarande varmt välkomna till samtliga fyra dagar. 

Lättare till möten: Årets område är mer fokuserat och koncentrerat genom att alla seminarier och workshops sker i Munktellområdet. Kortare avstånd och fler människor på mindre yta öppnar upp för spontana möten.

Lokalt förankrad kongressarrangör: I år jobbar vi närmre Eskilstuna, bland annat genom att ha en lokal kongressarrangör, Eventool, som känner stort engagemang för att ni ska känna er väl omhändertagna inför och under konventet.

Roligare och lägre priser för fler besökare: Lördagen är nu gratis för alla besökare och utställartorget är fritt varje dag. Nytt för i år är att du som representerar en ideel förening får rabatt på deltagandet. I övrigt är priserna samma som förra året.

Rabatt för beslutsamma deltagare: Early Bird priser för dig som bokar innan 19 november

Mer rörelse på Utställartorget: För att få ett dynamiskt flöde och mer energi på Utställartorget kommer scenen i år användas till publikdragande seminarier kl 10, 13 och 16. Mitt på torget kommer det även finnas ett café för att skapa en viktig mötesplats för alla.

Välj era utställardagar: I år är det lättare för er som utställare att rikta era resurser och förverkliga er strategi. Vill ni bara delta under onsdag – fredag går det bra. Vill ni nå allmänheten ställer ni ut på lördag. Självklart kan man även välja att ställa ut samtliga fyra dagar.

Tydligare programläggning: Programmet är i år anpassat så att ni ska kunna ta del av det ni är intresserade av utan att programpunkter under samma tema krockar med varandra.

Ingen anmälan till seminarier: För att underlätta för besökarna har vi tagit bort anmälningsfunktionen till seminarier, i år är det först till kvarn som gäller.

Mättare och gladare deltagare: Med kortare lunchköer finns det mer tid till annat. I år kan ni därför förköpa lunchkuponger när ni anmäler er som gäller till Västra Porten i Stiga Sport Arena. Hela övervåningen kommer att vara förvandlad till restaurang där ni även kommer kunna ladda era mobiler.

Energikickar när ni behöver det: Det kommer finnas kaffe lättillgängligt. 

Träffa, samtala, interagera mer: Elite Stadshotell är Folk och Kulturs nya vattenhål, med specialpriser i baren för deltagare blir det en naturlig mötesplats. Redan onsdag kväll kan ni mingla här och torsdag kväll blir det Folk och Kulturs stora Fest med livemusik och dans!