Arrpartner_24_puff

Arrangörspartnerskap

Detta är ett partnerskap för er som vill skapa ett extra stort engagemang och uppmärksamhet kring ert programbidrag. Vi söker arrangörspartners vars ämnen och vinkel bidrar till att konventet blir en spännande och dynamisk arena för demokrati- och samhällsutveckling.
Läs mer >
Arrangörspartner_IG

Konventpartnerskap

Ett konventpartnerskap passar er som vill utvecklas och utmana genom en laborativ samverkan med Folk och Kultur och dess besökare. Välkomna att höra av er om ni har en idé, ett ämne eller en vinkel som bidrar till att konventet blir en spännande och dynamisk mötesplats för demokrati- och samhällsutveckling.
Läs mer >

Luleå kommun Arrangörspartner 2024

– Synligheten efteråt är det som har gett absolut mest, säger Evelina Rydeker, kommunalråd och ordf. Kultur- och fritidsnämnden om Luleå kommuns medverkan som arrangörspartner under Folk och Kultur 2024.
Läs mer >

Engagerade partnerskap

Är ditt företag eller organisation engagerade i frågor som rör demokrati, regional utveckling och hållbarhet för både människor och samhälle? Vi söker partners som vill utforska, utmana och inspirera tillsammans med Folk och Kultur. Tillsammans skapar vi Sveriges ledande konvent och mötesplats där konstens och kulturens betydelse i demokrati- och samhällsutvecklingen står i fokus.

Hör av dig så berättar vi mer om de möjligheter som ett partnerskap innebär för just er och den kostnadsbild som finns. En förutsättning för att bli partner till Folk och Kultur är vi delar värdegrund och att er medverkan stärker konventets kvalitet.

Partnerskap ger:

  • tillgång till en arena med hög trovärdighet
  • möjlighet att på ett tydligt och trovärdigt sätt engagera sig i samhällsutvecklingen
  • tillgång till Folk och Kulturs målgrupper
  • ett kvitto på ert engagemang för demokrati/kultur/inkludering etc.

Partners_2024

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev