Arrangörspartner_IG

Arrangörspartnerskap

Detta är ett partnerskap för er som vill skapa ett extra stort engagemang och uppmärksamhet kring ert programbidrag. Vi söker arrangörspartners vars ämnen och vinkel bidrar till att konventet blir en spännande och dynamisk arena för demokrati- och samhällsutveckling.
Läs mer >

Konventpartner

Ett konventpartnerskap passar er som vill utvecklas och utmana genom en laborativ samverkan med Folk och Kultur och dess besökare. Välkomna att höra av er om ni har en idé, ett ämne eller en vinkel som bidrar till att konventet blir en spännande och dynamisk mötesplats för demokrati- och samhällsutveckling.
Läs mer >
Lulea_SoMe

Luleå kommun Arrangörspartner 2024

Det är i norra Sverige det händer! Inte bara när det kommer till den gröna industrin utan även när det gäller satsningar på kulturen. Det är med stor glädje Folk och Kultur presenterar Luleå kommun som arrangörspartner under Folk och Kultur 2024. Partnerskapet tar sitt avstamp i kulturens roll och drivkraft i samhällsutvecklingen.
Läs mer >

Engagerade partnerskap

Är ditt företag eller organisation engagerade i frågor som rör demokrati, regional utveckling och hållbarhet för både människor och samhälle? Vi söker partners som vill utforska, utmana och inspirera tillsammans med Folk och Kultur. Tillsammans skapar vi Sveriges ledande konvent och mötesplats där konstens och kulturens betydelse i demokrati- och samhällsutvecklingen står i fokus.

Hör av dig så berättar vi mer om de möjligheter som ett partnerskap innebär för just er och den kostnadsbild som finns. En förutsättning för att bli partner till Folk och Kultur är vi delar värdegrund och att er medverkan stärker konventets kvalitet.

Partnerskap ger:

  • tillgång till en arena med hög trovärdighet
  • möjlighet att på ett tydligt och trovärdigt sätt engagera sig i samhällsutvecklingen
  • tillgång till Folk och Kulturs målgrupper
  • ett kvitto på ert engagemang för demokrati/kultur/inkludering etc.

TEST_Tidigare_samarbetspartners_hemsidan

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev