PP_puff_V2

Arrangera seminarium, debatt eller workshop

Folk och Kultur välkomnar programinslag i form av seminarier, debatter, samtal, föredrag och workshops om de frågor som du och din organisation ser som angelägna och viktiga att dela. Vi ser vi gärna oväntade, nya och gränsöverskridande inslag från kultursektorn och det fria kulturlivet liksom övrig offentlig och privat sektor.
Läs mer >
KA_puff_V2

Arrangera kulturarrangemang

Folk och Kultur presenterar gärna olika typer av kulturarrangemang – föreställningar, utställningar eller andra evenemang av hög konstnärlig kvalitet som del av sitt tredagarsprogram.
Läs mer >
UP_puff

Ta plats på Utställartorget

Utställartorget i Volvo CE Arena är konventets hjärta – mötesplatsen där besökarna kan skapa nya kontakter, få inspiration och ny kunskap. Här finns Stora scenen för publikdragande seminarier och scenkonst, café och restaurang/matställen, prova på-aktiviteter, laddstation för mobilen och ”bara vara”-sittplatser.
Läs mer >
Megafon_NY_puff

Arrangera Megafon

Har ni något angeläget, utmanande eller tankeväckande att berätta eller visa? Gör det via Folk och Kulturs Megafon!  Megafon är en scen för offentliga anföranden eller konstnärligt innehåll. Scenen är till för att lyfta de som inte har ekonomiska muskler att arrangera ett seminarium eller workshop, men har något angeläget, utmanande eller tankeväckande att berätta eller visa.
Läs mer >
Tillgänglighet_IG

Tillgänglighet

Folk och kultur är till för alla. Därför strävar vi efter att välja lokaler där alla ska kunna trivas, oavsett funktionsnedsättning. På den här sidan hittar du information om tillgängligheten i Folk och Kulturs olika lokaler och vart du hittar parkeringsplatser för rörelsehindrade.
Läs mer >

Arrangera

Folk och Kultur är ett deltagarstyrt konvent och alla är välkomna att bidra. Det är #tillsammans som vi skapar ett angeläget konvent där konst och kultur står i fokus. Vi bjuder in er till att vara med och skapa ett innehållsrikt konvent av högsta kvalitet!

Det går att anmäla tre olika programtyper och/eller anmäla sig som utställare till vårt utställartorg.

Programtyper

  • Seminarie, presentation/föredrag och workshop
  • Kulturarrangemang
  • Megafon

Utställartorget

Utställartorget i Stiga Sports Arena är mötesplatsen under Folk och Kultur. Här kan arrangörer, aktörer och besökare skapa nya kontakter, få inspiration och ny kunskap.

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev