Mitt program

spara programpunkter och skapa ditt eget program!

För att underlätta för dig som deltagare kan du inför Folk och Kultur 2024 spara programpunkter i funktionen Mitt program.

Skapa konto

För att kunna skapa ditt eget program behöver du skapa ett inloggningskonto. Det gör du enkelt genom att registrera en mejladress och välja ett lösenord. Har du redan ett arrangörskonto behöver du inte skapa ett nytt konto för Mitt program. Du loggar in med den mejl och det lösenord som är kopplat till ditt arrangörskonto.

Börja skapa ditt program

När du är inloggad i Mitt program går du till listvyn för programmet och klickar på en programpunkt du vill lägga till. Du kommer då till programpunktens sida där du hittar knappen Spara till Mitt Program. När du klickat på knappen sparas programpunkten i Mitt Program.

Sortera och sök bland dina sparade programpunkter

Dina sparade programpunkter listas sorterade efter datum och tid. Du kan även välja att sortera dina sparade programpunkter efter plats. I listan ser du programpunkternas tid, plats och lokal. För mer detaljerad information ”fäller du ner” programpunkten. Om du snabbt vill få upp en programpunkt och inte vill bläddra i listan kan du använda sökfältet.

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev